Yeni bir spor kulübü kuruldu

Çorum'un Osmancık ilçesinde Tenis Spor Kulübü Derneği Nuray Dündar Karakaya’nın başkanlığında kuruldu.

20 Mart 2021 Cumartesi 20:12
Yeni bir spor kulübü kuruldu

Osmancık Tenis Spor Kulübü Derneği Nuray Dündar Karakaya’nın başkanlığında kuruldu. Derneğin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz gün kulüp merkezinde gerçekleştirildi.

Genel kurula dernek üyeleri  Nuray Dündar Karakaya, Aytaç Baba, Ayşe Baba, Halit Karakaya, Abdullah Küçükgöz, Abdurrahman Gürer, Kamuran Genç, Sadık Bülbül, Zuhal Bülbül, Barış Aydın, Ceren Aydın, Meral Bayram, Muhammet Buğra Karaaslan, Cafer Özden, Mustafa Işık, Ramazan Topdanış ve Talha Şahin katıldı.

Osmancık Tenis Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Dündar Karakaya olurken, Başkan Yardımcısı Aytaç Baba, Sekreter Abdurrahman Gürer, Sayman Abdullah Küçükgöz ve yönetim kurulu üyeliğine de Halit Karakaya seçildi.
Dernek Başkanı Nuray Dündar Karakaya, yaptığı açıklamada, bir çok kitleye tenis sporunu yaymayı ve sevdirmeyi hedefleyerek, sporun her alanında faaliyetlere katılarak başarılı sporcular yetiştirip ilçenin tanıtımında rol almak istediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 21.03.2021 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.