Yüzme havuzunda tarih belli oldu

Çorum’da hizmet veren tam olimpik kapalı yüzme havuzunun açılacağı tarih belli oldu

20 Ekim 2020 Salı 15:12
Yüzme havuzunda tarih belli oldu

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’da hizmet veren tam olimpik kapalı yüzme havuzunun açılacağı tarih belli oldu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz cumartesi günü Çorum’a yaptığı ziyarette yüzme havuzunun gelecek ay açılacağı bilgisini paylaştı.

Edindiğimiz bilgiye göre, olimpik yüzme havuzunda kapsamlı bakım, onarım ve tadilatın 30 Kasım 2020 itibariyle büyük ölçüde tamamlanarak hizmete hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

ÇATI TEHLİKELİ RAPORU
Bilindiği üzere, 2019 yılı Temmuz ayı başında Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü teknik personelleri olimpik yüzme havuzunda teknik inceleme yaparak çatı testinin ve onarımının yapılmasına karar verdi.

Hitit Üniversitesi’nce incelemede çatının tehlike arz ettiği tespit edildi. Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce çatı testi ihalesi yapıldı. Daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce hazırlanan yaklaşık maliyet keşfi Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gönderilerek bakanlıktan ödenek talep edildi.

5 MİLYON LİRA HARCAMA YAPILDI
Gerekli ödeneğin temin edilmesi sonucu yine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce yaklaşık maliyet ve proje çalışmaları tamamlanarak il müdürlüğünce ihale süreci başlatıldı.
Kapsamlı tamirat, bakım ve onarımdan geçip modernize edilen Olimpik Yüzme Havuzu’na 5 milyon liranın üzerinde harcama yapıldığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 23.10.2020 20:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yüzme hakemi 2020-10-20 15:34:14

Bir an önce açılsın artık, bu corono belası yüzünden spor faaliyetleri durdu. Sanki her kafelerden bulaşmıcakta havuzdan bulaşacak!!!

Avatar
Allah ın hakkı 3 2020-10-20 21:29:54

3. defa tarih verdiler :)))))

Avatar
çorum 2020-10-21 09:06:07

Kış ayı kovid artıcak dikkat etmek gerek.