15 Diyanet Gençlik Merkezi daha açılıyor

Çorum merkezde 6, ilçelerde 9 olmak üzere toplam 15 adet Diyanet Gençlik Merkezi bugün açılıyor.

08 Şubat 2024 Perşembe 21:03
15 Diyanet Gençlik Merkezi daha açılıyor

Çorum merkezde 6, ilçelerde 9 olmak üzere toplam 15 adet Diyanet Gençlik Merkezi bugün saat 13:00’de Gençlik Cami’nde (Fen Lisesi yanı) yapılacak törenle gençler ve halkın hizmetine sunulacak.

GENÇLER BU MERKEZLERİ ÇOK SEVECEK

Müftülük’ten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Gençlik Merkezlerimizde çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz her türlü sosyal etkinlik, ders çalışma, etüt, sohbet, değerler eğitimi ve sportif faaliyetler yapabileceklerdir. Camilerimizin altında açılan Gençlik Merkezlerinde, masa tenisi, masa hokeyi, langırt, bilardo, satranç, akıl oyunları, mangala, dart, resim kursu, hüsn-ü hat kursu, okuma grupları vb. her türlü etkinliği tamamen ücretsiz bir şekilde hafta içi ve hafta sonlarında yapabileceklerdir.

SAYI 29’A ÇIKACAK

Gençlik Merkezleri açılış törenimize başta gençlerimiz olmak üzere tüm halkımız davetlidir. Ayrıca il ve ilçe müftülüklerimiz tarafından halen gençlik merkezi yapılmak üzere 13 yerde çalışmalarımız devam etmektedir. Bunlar tamamlandığında Çorum Valiliği İl Müftülüğü olarak il merkezinde 11, ilçelerimizde 18 olmak üzere toplam 29 adet Diyanet Gençlik Merkezi ile ile halkımıza ve gençlerimize hizmet verilecektir."

Son Güncelleme: 09.02.2024 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2024-02-09 12:56:48

Hangi ilçelerde açılıyor

Avatar
Hüseyin Tığlı 2024-02-09 16:55:36

Merkez Akşemseddin Camiine de çok iyi olur bir tanesi