15 metre genişliğinde 100 metre uzunluğunda yeni yol

Çorum Belediyesi Ulukavak Mahallesi Akpınar 1. Cadde’de 100 metre uzunluğunda, 15 metre genişliğinde yeni yol açmaya başladı.

08 Mart 2024 Cuma 15:46
15 metre genişliğinde 100 metre uzunluğunda yeni yol

Çorum Belediyesi Ulukavak Mahallesi Akpınar 1. Cadde’de yol açma çalışmaları başlattı. Kamulaştırma ve yıkım işlemleri tamamlanan bölgede yol açma çalışmaları için kazı ve dolu işlemleri yapılıyor.

Şehrin farklı bölgelerinde yeni yollar açmaya devam eden Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akpınar 1. Cadde’nin devamı olan 100 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yol için kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının ardından kazı ve dolgu çalışmalarına başladı.

Çorum’da ulaşımı kolaylaştırmak, trafik sorununa çözüm bulmak için göreve geldikleri günden beri yoğun bir şekilde çalıştıklarının altını çizen Başkan Aşgın, bir yandan mevcut yolları genişletirken diğer taraftan da yeni yollar açmaya devam ettiklerini kaydetti. Aşgın, “Şehir içi ulaşımını rahatlatacak yeni yollar açıyor, şehrin nefes alacağı yeni alanlar oluşturmak için kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyoruz.” dedi.

Son Güncelleme: 08.03.2024 15:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum19 2024-03-08 15:52:55

Şehrin göbeğinde Kale'nin etrafı mezbeleliğe dönmüş, hani nerede kale kentsel dönüşüm?

Avatar
Vatandaş 2024-03-08 17:28:31

Eskiekin de imar bekliyor,bu eziyete son verin başkan, devamlı kuzeye yatırım etik değil,ne hayallerle oy verdik, maalesef 1 Gr hizmet alamadık.Çorum 19 un dediği gibi mezbelelik olduk sayenizde.