20 köyü ilgilendiriyor

AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, 20 köyü birbirine bağlayan grup yolunda inceleme yaptı.

14 Eylül 2020 Pazartesi 20:48
20 köyü ilgilendiriyor

AK Parti Çorum Milletvekili Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, 20 köyü birbirine bağlayan grup yolunda devam eden çalışmaları inceledi.

Milletvekili Kaya, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Kargı’da 20 köyü birbirine bağlayan Çobanlar Grup yolunda incelemelerde bulundu.

Yolda 8,7 kilometrelik kısmın tamamlandığını belirten Milletvekili Kaya, “Çobanlar Grup yolunda öncesinde 4 kilometre sıcak asfalt yapmıştık. Bu yolda 4,7 kilometre sıcak karışım yapıyoruz. Özel İdaremiz kendi imkanlarıyla burayı toplamda 8,7 metreyi sıcak karışımla asfaltlıyor. Kaliteli bir yol oluyor. İnşallah Çorumumuzun her köşesini bu şekilde sıcak asfaltla kaplayacağız. Çorum’a hayırlı olsun. Bu yoldan hem Kargı’nın yaylaları hem Çobanlar grup yolunda yaklaşık 20’ye yakın köyümüz faydalanıyor.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.