33 yıldır hizmet, hayırseverlere mesaj var

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aşevi her gün 1100 kişiye sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.

07 Mart 2024 Perşembe 23:18
33 yıldır hizmet, hayırseverlere mesaj var

Çorum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde 1991 yılından bu yana tam 33 yıldır hizmet veren Aşevi, her gün 1100 kişiye sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor.

MOBİL DAĞITIM EKİPLERİ DAĞITIYOR

Vakıf hizmet binasının da yer aldığı Çepni Mahallesi. Necmeddin Erbakan Caddesi No:62 adresinde faaliyet gösteren Aşevi işletmesi 15 personeli ile üretilen sıcak yemekleri gün içerisinde mobil dağıtım ekipleri ile muhtaç ailelerin yaşadıkları adreslere thermobox taşıma yöntemi ile dağıtıyor.

GEÇEN YIL 394 AİLEYE ULAŞILDI

2023 yılı içerisinde 294 ailedeki 1100 kişiye sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirilirken, ailelerin sosyo-ekonomik durumları vakıf tarafından düzenli olarak takip ediliyor. Aileler tarafından yeni başvurular, gelen talepler incelendikten ve uygun bulunduktan sonra dağıtım listesine vakit geçirilmeden eklenip, söz konusu hanelere yemek ulaştırılmaya başlanıyor.

HAYIRSEVERLERE MESAJ, RAMAZAN GELİYOR

Aşevi faaliyetleri kapsamında halen 374 muhtaç aileye Aylık 32.000 ekmek de veriliyor. Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da Aşevi faaliyeti hayırseverlerimizin desteği ile yerine getirilecek. Hayırsever vatandaşlar diledikleri miktarda kişi sayısını belirleyerek bağış yapabilecek ve Ramazan ayı içerisinde belirledikleri günlerde onlar adına yemek üretimi ve dağıtımı yapılacak.

Son Güncelleme: 08.03.2024 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.