4 bin 500 kişiye Baharatlı Bayat Dolması

Çorum’un Bayat İlçe Belediyesi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde depremzedelere Baharatlı Bayat Dolması ikram edecek.

08 Mart 2023 Çarşamba 12:51
4 bin 500 kişiye Baharatlı Bayat Dolması

Çorum’un Bayat İlçe Belediyesi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde depremzedelere Baharatlı Bayat Dolması ikram edecek. Afşin çadır kent alanında yapılacak ikram 9 Mart Perşembe günü gerçekleşecek.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “11 ilimizi sarsan asrın felaketinden sonra yaraları birlikte sarmaya devam ediyoruz. Depremin meydana geldiği 6 Şubat tarihinden itibaren Belediyemiz olarak, bugüne kadar 4 iş makinası, 9 personelimiz ile afet bölgesine destek verdik. Bayat halkının destekleriyle toplanan yardımlar ivedilikle deprem bölgesine ulaştırıldı. İlçemize gelen 55 depremzede ailemizi en iyi şekilde misafir etmeye çalışıyoruz. Çorum Valimiz Sn. Mustafa Çiftçi koordinesinde; Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Belediyemiz öncülüğünde Bayatlı hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle Afşinli kardeşlerimize 4500 kişilik Baharatlı Bayat Dolması ikram edeceğiz. Az çok demeden maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen değerli Bayatlı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Aziz Milletimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖMER 2023-03-08 13:32:10

Allah razı olsun Bayat halkından

Avatar
seyyit 2023-03-08 14:09:43

Tebrik ederim bayatlı hemşerilerimizi, çok güzel düşünmüşler. Destek olanların da Allah hayırlarını kabul etsin. Baharatlı bayat dolması diye adlandırılan yemek aslında iskilip dolmasının aynısı , hatta ta kendisi. Ben ikisi arasında fark göremedim. Çok güzel bir davet yemeğidir.

Avatar
Sorumlu 2023-03-08 14:37:24

Çorum,un leblebisi,İskilip in dolması,Bayat tan baharatlı bayat dolması,,,derken sıra Osmancık pirinci ile kargı sırık kebabına gelmesi lazım diye düşünüyorum... Allah hayirlarinizi kabul etsin

Avatar
recep 2023-03-09 18:11:38

baharatlı bayat dolması ne ola ki