4 cadde ışıl ışıl oldu

Çorum'un Alaca ilçesinde, belediye ilçenin 4 ana caddesinde şehir aydınlatmalarını yeniledi.

26 Şubat 2024 Pazartesi 20:09
4 cadde ışıl ışıl oldu

Çorum'un Alaca ilçesinde, belediye ilçenin 4 ana caddesi olan Yozgat Caddesi, Çorum Caddesi, Zile Caddesi ve Ankara Caddesi’nde bulunan şehir aydınlatmalarını yeniledi.

DÜNYA BANKASI FONLADI

Dünya Bankası’ndan uzun vadeli sağlanan fon ile geçtiğimiz haftalarda İller Bankası yetkililerinin katılımı ile ihalesi yapılan şehir içi led aydınlatma lambalarının 4 caddenin montajı tamamlandı.

PROJE MALİYETİ 11 MİLYON

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca’nın 4 ana caddesi olan Çorum Caddesi, Zile Caddesi, Yozgat Caddesi ve Ankara Caddesi’ne 171 led aydınlatmanın monte edildiğini ifade etti. Başkan Şaltu, toplam keşif bedelinin 11 milyon 565 bin 242 TL olduğunu açıkladı.

LED AYDINLATMA KURULDU

Alaca için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, yeni led aydınlatmaları ilçeye hayırlı olması dileğinde bulundu.


İHA

Son Güncelleme: 26.02.2024 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçimler yaklaşınca 2024-02-27 11:16:54

Senelerdir yatan Alaca belediyesi birden atağa kalktı. Milletin gözünü boyuyorlar, millet alternatifsiz, diğer tarafa oy verse o da çöp.

Avatar
Alacalı Amerikalı 2024-02-26 21:03:31

On numara beş yıldız.