610 kişi o hizmeti alıyor

Çorum'da 610 kişiye yaşlı bakım hizmeti veriliyor.

07 Kasım 2019 Perşembe 12:26
610 kişi o hizmeti alıyor

Çorum Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü yaşlı bakım ev temizliği hizmetini aralıksız sürdürüyor.

Yaşlıların bir toplumun manevi direği ve temelleri olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Onlar hayatları boyunca gençlerin yetişmesi için çaba sarf etmiş ömürlerini kendilerinden sonraki nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için harcamışlar bu bakımdan toplumun temelinde harçları bulunan yaşlılara hürmet dini olduğu kadar vicdani ve insani bir görevdir" dedi.

Yaşlı bakım ev temizliği hizmeti hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Dr.Halil İbrahim  Aşgın, “12 kişiden oluşan personelimiz 6 ekip halinde çalışıyor. Günde 12 ev temizliği yapılıyor.  Ayda ortalama 250 evin temizliğini yapıyoruz siliyoruz,süpürüyoruz, yıkıyoruz bir evin temizliği için ne gerekiyorsa personelimiz bu gayretle çalışıyor. Belediyemize müracaat eden ve talepleri uygun görülen 455 hanemizde 610 yaşlımıza hizmet veriyoruz.Temizlik hizmetimiz 65 yaş üzeri ve bakacak kimsesi olmayan yaşlılarımızı kapsıyor.Yardım talebinde bulunmak isteyen yaşlılarımız Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze başvurmaları yeterli olacaktır.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ELVAN YILAR 2019-11-07 12:54:56

Yaşlı ve kimsesiz olana bakmak, gönül belediyeciliğinin zirvesidir. belediyeyi tebrik ediyorum.

Avatar
crm 2019-11-07 13:22:27

Belediyenin belki de en güzel projelerinden, toplumda yankıları çok güzel, emeği geçenleri kutluyorum...

Avatar
tsk 2019-11-07 13:23:49

gonul belediyecılıgı budur.Bu hızmetı verenlerden Allah razı olsun.turkıyede yaşlı nufus hergecengun artıyor.