65 yaş üstünden Belediye'ye dua

Çorum Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik ev temizliği hizmetini sürdürüyor.

22 Nisan 2024 Pazartesi 14:05
65 yaş üstünden Belediye'ye dua

Çorum Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik ev temizliği hizmetini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde güngörmüşler olarak adlandırdıkları yaşlılara yönelik evde bakım ve temizlik hizmetlerinin devam ettiğini söyledi.

AŞGIN: ‘ÇOK SAYIDA VATANDAŞ FAYDALANIYOR’

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen ev temizliği hizmetinden çok sayıda vatandaşın faydalandığını vurgulayan Başkan Aşgın, “65 yaş üstü vatandaşların evlerine giden ekiplerimiz, camları siliyor, yerleri süpürüyor, toz alıyor, tuvaletten banyoya kadar evin her noktasını pırıl pırıl yapıyor. Gittiğimiz her evde yaşlılarımızın duasını alıyoruz.”dedi.

‘DUA ALIYORUZ’

‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışıyla yaptıkları çalışmaları çok önemsediklerini dile getiren Başkan Aşgın “Gittiğimiz her evde işimizi aşkla yapıyor, vatandaşlarımızın dualarını alıyoruz. Amacımız Hakk’ın rızasını kazanmak, halkımızın duasını almak.” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.04.2024 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkan Aşgına 2024-04-22 19:30:56

Sayın başkan konserler yerine böyle hayırlı hizmetlerde bulunsanız yaşlıların dualarını da alırsınız yoksa konserden size ancak borç ve günahlar kalır

Avatar
Bayindir 2024-04-22 20:20:49

Guzel, somut ve faydalı bir uygulama.. Kutlarim