Adem Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Kurt, memleketi Alaca'da son yolculuğuna uğurlandı.

17 Mart 2024 Pazar 17:17
Adem Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Kurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kurt, doğum yeri olan Alaca'ya son yolculuğuna uğurlandı.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİYDİ

Prof. Dr. Adem Kurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Prof. Dr. Adem Kurt'un cenazesi, dün öğle saatlerinde Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanlığı önünde düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi olan Çorum'un Alaca ilçesine gönderildi. Bugün öğle saatlerinde Alaca Devlet Hastanesi morgundan alınan Prof. Dr. Adem Kurt'un cenazesi Ömer Paşa Camii'ne getirildi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Prof. Dr. Adem Kurt'un naaşı dualar eşliğinde doğum yeri olan Alaca'nın Dedepınar köyünde toprağa verildi.

Son Güncelleme: 18.03.2024 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.