Ahmet ve Büşra'nın mutlu günü

Leblebi TV Yazı İşleri Müdürü Ahmet Temelci ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp Lideri Büşra Diç, dünya evine girdi.

05 Şubat 2021 Cuma 19:22
Ahmet ve Büşra'nın mutlu günü

Leblebi TV Yazı İşleri Müdürü meslektaşımız Ahmet Temelci ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp Lideri Büşra Diç, dünya evine girdi.
Ömer ile Zuhal Temelci’nin oğulları, Leblebi TV Yazı İşleri Müdürü Ahmet Temelci, Fadime Diç ile merhum Cengiz Diç’in kızları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp Lideri Büşra Diç, geçtiğimiz Eylül ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Genç çift, Çorum Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen törenle evlendi. Törene, Temelci ve Diç aileleri ile davetliler katıldı.
Genç çiftin nikahını Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan kıydı. Ahmet Temelci’nin nikah şahidi Bahçelievler Koleji Lise Müdürü Hasan Hüseyin Hastaoğlu, Büşra Diç’in şahidi ise Hacer Özen oldu.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın hediyesini takdim etti.

Tören hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Enteresan 2021-02-05 19:59:26

Bu Leblebi yerel seçimlerden önce DED üzerinden Turhan beye çakanlar değilmi nasıl iş ki şimdi git nikahını kıy. Şaşırdım mı hayır devir kötülerin devri.

Misafir Avatar
mustafa19 2021-02-05 22:13:35 @Enteresan

Entereran ne içiyorsunuz siz...basın tabi ki haber yapacak...AKP döneminin yeni modası bu oldu. Basın haber yapmasın yiyelim içelim gün edelim. DED yıllarca belediye kaynakları ile desteklenmedi mi?

Beğenmedim! (0)

banner165