Akkent’e yeni giriş yolu

Çorum Belediyesi merkez Akkent Mahallesi’ne yeni giriş yol yapıyor.

14 Aralık 2023 Perşembe 11:10
Akkent’e yeni giriş yolu

Çorum Belediyesi merkez Akkent Mahallesi’ne yeni giriş yol yapıyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yol çalışmalarını yerinde incelerken, Akkent Caddesi ile Akkent 7. Cadde’yi birbirine bağlayan 450 metre uzunluk ve 15 metre genişliğe sahip yeni giriş yolunun mahalleye hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeliz buz 2023-12-15 07:49:14

Yolu iyi dusunmus ama yeni yapilan ed bloklarina 3 seferlik otobus cikarmis sabah 8 30 oglen 12 aksam 5 acaba sabah 7 de ise gidipte aksam 7 de gelenler napacak onu dusunmemis arabasi olan rahat olmayan ceker kopekkeri napcak her gun korka korka gidip geliyoruz birini isirinci topluycaksiniz kac kere sikayet etik ama bosuna ne muhtar nee belediye ilgileniyor

Avatar
Doğan Uygun 2023-12-15 21:30:18

Başkan yolu bırakta mevcut yollarda korkmadan yürüyelim diye şu köpekleri topla. Misafir bile korka korka iniyor aracından. İki tane köpek besleyen ruh hastasına yetmiyor mu gücünüz ? Binlerce insanın çocuğun isteklerinin hiç mi kıymeti yok ?