Altın Koz 'a Karavan Park

Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Obruk Barajı çevresinde karavan park oluşturuluyor.

12 Ekim 2023 Perşembe 21:30
Altın Koz 'a Karavan Park

Çorum'un Oğuzlar İlçe Belediyesi’nin, Altın Koz Sosyal Tesislerini doğa turizminin merkezi haline getirmek için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Oğuzlar Belediyesi, Obruk Barajı sahilinde muhteşem doğasıyla büyüleyen Altın Koz Sosyal Tesisleri’nin potansiyelini arttırmak ve daha fazla turiste hitap etmek için tesis civarındaki eğimli araziler karavanların konaklayabileceği şekilde düzenlendi. Tesis çevresinde yerli, yabancı tüm karavan tatilcilerine kapılar açılacak.

Oğuzlar'ın turizm potansiyelini arttırmak için sürekli yenilik, sürekli gelişimi hedefleyerek çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, "Altın Koz Sosyal Tesislerimiz bünyesine kazandıracağımız karavan park ve yakın zamanda yapılacak bungalov evler ile ilçemizin turizm potansiyeli artacak, bacasız sanayi turizm ile ilçemiz büyüyecek. gelişecek. Yaptığımız çalışmaların turizme sağlayacağı katkı ilçemize hayırlı olsun.”dedi.

Son Güncelleme: 13.10.2023 17:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oğuzlarlı 2023-10-13 12:20:45

Sayın başkan yayla yolları yapıyoruuuz parke döşüyoruuuuz gönül belediyeciliğiiii diye sosyal medyada sürekli paylaşımlar yapıyorsun ya bir zahmet o yolları o parkeleri vatandaştan aldığın ücret mukabilinde yaptığını da yazsan daha dürüstçe olmaz mı mesela mezarlıktan yukarı döşettiğin parke işinden kulpar dikmen bağ bahçe yollarına döşettiğin parke işinden metrekare ücreti ne kadar alıyorsun belediyeye. sanki bedava hizmet ediyormuş gibi paylaşım yapman bizleri üzüyor

Avatar
tebrik ederiz 2023-10-16 15:49:04

karaörenliler başkana dikkat edin. yanlışlık ne de olsa muhasebeci:)