Amasya'da kaybolan Ramiz Çorum'da bulundu

Amasya’da kaybolan ‘Ramiz’ adlı kedi Çorum’da bulundu.

29 Temmuz 2021 Perşembe 13:40

Amasya’da kaybolan ‘Ramiz’ adlı kedi Çorum’da bulundu. Polislerin de aradığı 4 aylık kediyi yol kenarında bulan bir taksicinin Çorum’a götürdüğü ortaya çıktı.

5 gün önce Çorum’dan Erzincan’a giderken Amasya girişinde karayolunda ezilme tehlikesi atlatan bir kediyi gören taksici Rıza Yalçınkaya, onu alıp Amasya Bölge Trafik İstasyonu görevlilerine verdi. Dönüşte tekrar istasyona gelip kedinin durumunu soran Yalçınkaya, sahibi çıkmadığını öğrenince alıp Çorum’a götürdü.
Ertesi gün Amasya’da bir kafe işleten Sefa Aydemir, kaybolan kedisi için Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine başvurdu. Yapılan incelemede kedinin Çorumlu taksiciye verilen kedi olduğu anlaşıldı. Kendisine ulaşılan Rıza Yalçınkaya tekrar Amasya’ya gelip kediyi polislere teslim etti.

‘Ramiz’ adını verdiği çok sevdiği kedisine kavuşan Sefa Aydemir, Yalçınkaya ve polislere teşekkür etti.

İHA

Son Güncelleme: 29.07.2021 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum 19 2021-07-31 11:55:58

Taksimetre çok yazmistir

banner165