Ana cadde otopark ihalesi iptal

Gazi ve İnönü Caddesi yol boyu  otopark ihalesi iptal edildi.

19 Mart 2021 Cuma 23:43
Ana cadde otopark ihalesi iptal

Çorum Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Gazi ve İnönü Caddesi yol boyu otopark kiralama ihalesi, ilgili firmanın mali sorumluluklarını yerine getirememesi üzerine iptal oldu.

Bir yılı 80 bin lira maliyetle 27 Ocak’ta gerçekleştirilen ihaleyi, 750 bin lira fiyat veren Aksaray merkezli Yaşar Özçiftçi’nin sahibi olduğu Özpark firması yıllığı 750 bin TL ile kazanmıştı.

Başkanlık Makamı’nda onaylanan ihaleyi kazanan firmaya şartnamede yer alan mali yükümlülükleri yerine getirmesi için 15 günlük süre verildi ve sözleşme yapmak için davette bulunuldu.

İlk davete olumlu karşılık vermeyen firmaya daha sonra da noter aracılığı ile ikinci bir davet gönderildi. Ancak ihale şartnamesinde yer alan mali yükümlükleri yerine getiremeyen firma ile sözleşme yapılamadı. Bunun üzerine de ihale iptal edildi.

Çorum Belediyesi’nin bundan sonraki süreçte nasıl bir yöntem izleyeceği merak konusu.

Son Güncelleme: 20.03.2021 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2021-03-20 15:58:08

Yap boz

banner165