Anne ve kızı dualarla uğurlandı

Çorum’un İskilip ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı.

30 Nisan 2024 Salı 14:45
Anne ve kızı dualarla uğurlandı

Çorum’un İskilip ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, Çorum-İskilip karayolunda meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, dün gece saatlerinde İskilip istikametinde seyir halinde olan Nazlı Baskın idaresindeki 19 ACH 106 plakalı otomobil ile Ahmet Altunaya yönetimindeki 19 DE 208 plakalı ticari araç Kızılırmak Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan Nazlı Baskın ile kızı Eylül Elif Baskın kaldırıldığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Anne ve kızı Ulu Camiinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına İskilip Kaymakamı Ramazan Polat, CHP İl Başkanı Dinçer Solmaz, parti yöneticileri, anne ve kızın ailesi ile yakınları katıldı.

Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından anne ve kızı Hacı Karani Mezarlığı’nda toprağa verildi.


İHA

Son Güncelleme: 01.05.2024 11:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2024-05-01 07:53:43

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Avatar
murat 2024-05-02 10:30:34

çok üzücü. Allah rahmet eylesin