Anne ve kızı gözyaşları içinde toprağa verildi

Fransa’da yaşayan ve koronavirüse yakalanarak hayatlarını kaybettikleri belirtilen anne ve kızı Çorum'da toprağa verildi.

12 Ağustos 2021 Perşembe 15:57
Anne ve kızı gözyaşları içinde toprağa verildi

Fransa’da yaşayan ve burada koronavirüse yakalanarak hayatlarını kaybettikleri belirtilen 62 yaşındaki üç çocuk annesi Nuriye Erçin ve kızı Çiğdem Erçin gözyaşları içinde toprağa verildi.

Çorum merkeze  bağlı  Gökköy Köyü nüfusuna kayıtlı olan  ve  uzun bir süredir de Fransa’da yaşayan Nuriye Erçin ve kızı Çiğdem Erçin, yakalandıkları Covid-19 virüsü sonucu  iki gün arayla  vefat etti.

Anne ve kızının cenazeleri havayoluyla Fransa’dan Türkiye’ye, karayoluyla da Çorum’a getirildi.  Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Çorum Şubesi’nde düzenlenen törenin ardından anne ve  kızı gözyaşlarıyla  Gökköy Köyünde toprağa verildi.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 13.08.2021 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.