Aracında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Çorum'da aracıyla ile seyir halinde iken geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Tahir Arslan toprağa verildi.

13 Ocak 2024 Cumartesi 19:23
Aracında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Çorum'da aracıyla ile seyir halinde iken geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Tahir Arslan, doğum yeri olan Alaca İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı.

ALACA’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Yozgat'da görevli Polis memuru Burak Arslan'ın babası olan Tahir Arslan cenazesi, öğle namazına müteakip Sebilullah Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Alaca yeni mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine İlçe Kaymakamı Hicabi Aytemur, Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca Emniyet Müdür Vekili Anıl Kırıkçı ile çok sayıda polis ve vatandaş katıldı.

İHA

Son Güncelleme: 14.01.2024 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aşı 2024-01-14 14:51:39

Her gün genç insanlar kalp krizi geçiriyor, önceden de vardı ama şimdi her gün bu haberleri okuyor yada duyuyoruz. Aşıların etkisi var mı acaba