Aşgın’dan ‘Vefa Buluşması’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, emektar eğitimcilerle ‘Vefa Buluşması’ adlı bir program düzenledi.

30 Aralık 2022 Cuma 10:38
Aşgın’dan ‘Vefa Buluşması’

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, emektar eğitimcilerle ‘Vefa Buluşması’ adlı bir program düzenledi.

Çorumlu Obası’nda gerçekleşen 'Vefa Buluşması’na Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanı sıra Vali Mustafa Çiftçi ve AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da katıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’un emektar eğitimcilerine teşekkür ederek, onların yetiştirdiği öğrencilerin bugün ülke yönetiminde önemli konumlara geldiğini dile getirdi.  Başkan Aşgın, “Sizlerin yetiştirdiği talebeler bugün cumhurbaşkanı, bakan, milletvekili, belediye başkanı ve vali oldular ve şu an millete hizmet ediyorlar. Bu hizmeti aşkla, Allah’a ibadet edercesine yapıyorlar.” Dedi.
Vali Mustafa Çiftçi ve AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu da konuşmasında buluşmaya ev sahipliği yapan Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Son Güncelleme: 30.12.2022 12:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-12-30 10:48:01

Emektar öğretmenlerin yanınd yedi köyün ağası gibi kasılan kim?

Avatar
Tarık 2022-12-30 19:34:48

Çadırda yemeler içmeler ak parti güzellemeleri yapmalar . Ne olacak bu işin sonu. İktidarı bırakmamak İÇİN belediye kesesinden eş dost gönüllerin .

banner165