Atlamaz emekli oldu

Denizli Honaz Kaymakamı olarak görev yapan Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz emekli oldu.

20 Nisan 2022 Çarşamba 02:24
Atlamaz emekli oldu

Çorum eski Belediye Başkanı Turan Atlamaz emekli oldu.

2003-2009 yılları arasında AK Parti’nin ilk belediye başkanı olarak bir yılı ara dönem olmak üzere iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Atlamaz, görev süresinin dolmasının ardından Samsun İlkadım Kaymakamlığı, daha sonra Denizli Honaz Kaymakamı olarak atandı.

Atlamaz, yaklaşık 20 gün önce emekliye ayrılmak üzere resmi dilekçesini verdi.

Son Güncelleme: 20.04.2022 10:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şakir55 2022-07-11 08:21:12

15 Temmuz 2016da T.Atlamaz samsun ilkadımda kaymakamdi. Darbenin ilerleyen saatlerinde reis RTE, halkı meydanlara çağırdıktan sonra diyanet işleri başkanı M.Görmez, ulke tvden tüm Din görevlilerinin camiilerde sala okumasını ve halkı meydanlara davet etmesini istedi. İlkadım müftülüğü imamlara kisa mesaj cekecekti. Ama T.Atlamaz, engel oldu. Ilerleyen saatlerde izin verdi. Ilkadimda salalarin okutulmasinı geciktirdi. İlkadım müftü vekili Ş.Güllü ye sorun. Samsunda salalar, gece 02.30 civari okutuldu.