Aynı anda 8 noktada radar denetimi

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerini yoğunlaştırıyor.

22 Nisan 2022 Cuma 12:25
Aynı anda 8 noktada radar denetimi

Çorum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerini yoğunlaştırıyor. Jandarma 8 ayrı noktada radarla hız denetimi yapacak.

Yapılan açıklamaya göre; Ramazan Bayramı nedeniyle trafik yoğunluğunun artacağı 29 Nisan-8 Mayıs 2022 tarihleri arasında yol kullanıcılarının trafikte güvenli seyahatini sağlamak ve trafik yoğunluğunun olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla Çorum İl Jandarma Komutanlığı’nca trafik tedbirleri arttırıldı.

Başta hızdan kaynaklı trafik kazalarını engellemek amacıyla; jandarma sorumluluk bölgesinde aynı anda 8 ayrı farklı noktada radar ile hız denetimleri, hata yapan sürücülerin trafikteki yakalanma riski duygusunu en üst düzeyde tutmak için drone denetimleri, sivil personel ile otobüs denetimleri, şerit izleme ve değiştirme (hatalı sollama), yakın takip, emniyet kemeri, seyir halde iken sürücülerin cep telefonu kullanma gibi kural ihlallerine yönelik denetimler yapılacak.

Açıklamada, “Çorum İl Jandarma Komutanlığı olarak bayram süresi boyunca azami ekip ve personelle gerekli tedbirler alınacaktır. Bayram ziyaretlerinin, taziye ziyaretlerine dönmemesi için sürücülerin de kendilerine düşen görevleri yerine getirmeleri gerekmektedir. Sürücülerin trafikte birbirlerine karşı sevgi ve saygı kuralları içerisinde hareket edip, sabırlı bir şekilde trafik kuralları çerçevesinde araç kullanmalarını temenni ederek, tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerle kutlarız.”denildi.

Son Güncelleme: 23.04.2022 01:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2022-04-22 23:05:37

Türkiye’nin sınırında bu kadar konturol yok ...

Avatar
Ahmet 2022-04-23 12:55:25

Boşuna masraf yakıt fiyatlarının bu kadar yüksek alım gücünün bu kadar düşük olduğu bu dönemde kim aracın gazına basmaya cesaret edebilir

Avatar
osmancikli 2022-04-23 20:51:52

boşa masraf keşke sınırlarda yapilsa bu uygulama ülke göçmen çöplüğene dönmez