Bakan Soylu’ya yöresel hediye

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

10 Şubat 2022 Perşembe 12:17
Bakan Soylu’ya yöresel hediye

Çorum’un Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Taner İsbir, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

Ortaköy’de gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi veren İsbir,  Bakan Soylu’ya yöreye ait Orta Asya kültürü çanta-çorap hediye etti. Bakan Soylu da, makam odasında bulunan Türk-İslam Kültürüne ait köşesinde hediyeleri tanıtarak, Ortaköy yöresine ait hediyeleri bu köşeye yerleştirdi.

Başkan İsbir, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek ilçemizde gerçekleştirdiğimiz projeler hakkında bilgiler verdik, geçmişi yad ettik, kendisinin tecrübelerinden faydalanarak bilgi alışverişinde bulunduk. Ülkesi ve ülküsü için gece gündüz çalışan, kendisini Türk vatanı ve Türk milletine adayan, yoğun temposuna rağmen bizleri makamında misafir eden İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya teşekkür ediyorum,” dedi.

Son Güncelleme: 11.02.2022 00:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-02-10 13:14:26

bu belediye başkanı kadar reklam ve show peşinde koşan birini daha görmedim.akademik çalışma yapılacak bi durum

Avatar
Vatandas 2022-02-10 13:49:44

Çanta çorap hediye ederek dünyayı kurtaran Vizontele belediye başkanı Taner İspir e yaptığı tüm avamliklar için yeekekur ederim