Balık adamlar barajda

Çorum Belediyesi'nin 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında balık adamlar Çomar Barajı'nda dip temizliği yapacak.

04 Haziran 2024 Salı 23:35
Balık adamlar barajda

Çorum Belediyesi çevreye karşı karşı toplumsal duyarlılığı artırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası’nı etkinliklerle kutluyor.

Etkinlikler kapsamında bugün balık adamlar Çomar Barajı’nda dip temizliği yapacak.

Ayrıca baraj bölgesinde Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin katılımıyla Plogging (Hem Sağlığın Hem Çevren İçin Koş) sporu ve temizlik etkinliği gerçekleşecek.

Birinci Sınıf Atık Getirme Merkezi’nde ise saat 13.00’te Atıktan Sanata Sergisi’nin açılışı, protokol konuşmaları, Kadınlar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’nın ödül töreni, atölye ve akıl oyunları etkinlikleri ve animasyon gösterisi yapılacak.

Son Güncelleme: 05.06.2024 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.