Balıkçılar dikkat!

Çorum sınırları içerisinde bulunan iç sularda 15 Mart-15 Haziran 2024 tarihleri arasında ticari ve amatör av yasağı başlıyor.

01 Mart 2024 Cuma 09:57
Balıkçılar dikkat!

Çorum Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Çorum sınırları içerisinde bulunan iç sularda 15 Mart-15 Haziran 2024 tarihleri arasında ticari ve amatör av yasağı döneminin başlayacağını duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Av yasağı süresince yasaklanan su ürünlerinin her ne suretle olursa olsun avlanması, satışı, nakli ve imalatta kullanılması yasaktır. Amatör Balıkçılık kurallarını düzenleyen 5/2 Numaralı Tebliğ kurallarına aykırı olarak avcılık yapan kişilere 1380 sayılı Su Ürünleri kanununun 36. Maddesi gereğince İdari Para Cezası düzenlenerek su ürünlerine el konulacaktır.

Yapılan denetimler esnasında balık avcılığı yapan kişinin bu faaliyetini ticari olarak yaptığı tespit edilirse; 1380 Sayılı Su ürünleri Kanununun 36. Maddesi gereğince İdari Para Cezası düzenlenerek, avlanma vasıtaları ile su ürünlerine el konulacaktır.”denildi.

Son Güncelleme: 01.03.2024 23:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YİNE BEN 2024-03-02 09:36:46

TAMAMEN ŞU AV İŞİNİ KARA HAVA DENİZ 3 YILLIĞINA EN AZINDAN YASAKLAYINDA ŞU DOĞA KENDİNİ BİR YENİLESİN NEDİR DERDİNİZ SİZİN VEKİLLER VALİLER ÖMRÜ HAYATINIZ DA KAÇ KERE AV ETİ YEDİNİZ BU DEVİRDE BUNU RAHAT BIRAKMAZ İSEN KITLIKTA BİR TANESİNİ BULAMAZ FARE YERSİNİZ.........AV VE AVCILIK CANİLİKTİR YAPMAYIN DOĞADA HAYVAN GÖREMEZ OLDUK KEKLİK SESİ DUYMAK SİNCAP GÖRMEK ÇOCUKLARIMIZIN DA HAKKI

Avatar
adem 2024-03-04 11:06:31

Alaca da kaçak balık avcılığını kesinlikle engelleyemezler.....varken av her şekilde devan eder.Gece gider sabaha kadar barajlarda balık bırakmaz sabah olmadan döner.Çarşıda balık satar kimse engel olmaz sağlıklı bir satış ortamıda yok.Arabanın içinde ortalık berbat kanrevan içinde pislik içinde ne İlçe sağlık ne İlçe Tarım ne Kaymakamlık nede beledediye önlem alır illa birileri balıktan zehirlenecek ondan sonra BALIKÇI ....ENGEL OLUNSUN