Başkan duyurdu, bir telefonunuz yeterli

Çorum'un Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaşlı ve rahatsızlığı bulunan hemşehrilerinin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını duyurdu.

19 Temmuz 2021 Pazartesi 15:14
Başkan duyurdu, bir telefonunuz yeterli

Çorum’un Dodurga Belediyesi, mevsim normalleri üzerinde seyreden kavurucu sıcaktan etkilenen yaşlılar, çocuklara ve kronik hastalığı olan hemşehrileri için harekete geçti.

Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, ilçede yaşayan ve aşırı sıcak nedeniyle dışarı çıkamayan hemşehrilerinin ihtiyaçlarını bir telefonla aramaları halinde ayaklarına kadar gö türeceklerini söyledi.
Başkan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dodurgalı hemşehrimlerim; yaşlı ve rahatsızlığı bulunanlar zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayınız. İhtiyaçlarınızı belediye olarak (zabıta) biz karşılayalım. İstekleriniz için 7113002 numaralı telefonu arayabilirsiniz…” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 19.07.2021 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.