Başkan köyde gençlerle maç yaptı

MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, Boğacık köyünde gençlerden gelen davete icabet etti, onlarrla futbol maçı yaptı.

18 Ekim 2022 Salı 11:47
Başkan köyde gençlerle  maç yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Agah Karapıçak, merkeze bağlı Boğacık köyünde gençlerden gelen davete icabet ederek, çocuk ve gençlerle bir araya geldi.

Partisinin yöneticileri  ile birlikte köyde yaşayan gençlerin sorunlarını dinleyen Başkan Karapıçak, sorunların çözümüyle ilgili girişimlerde bulunacağı sözünü verdi.

GENÇLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Köylerin iyi bir hale gelmesini ve insanların köylerden şehre değil, şehirlerden köylere göç etmesini çok istediklerini vurgulayan Karapıçak "MHP Çorum İl Teşkilatı olarak yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün de merkeze bağlı Boğacık Köyü’müzde geleceğimizin teminatı olan genç kardeşlerimizle buluştuk. Hamdolsun gittiğimiz her yerde büyük ilgi ve teveccühle karşılanıyoruz. Çorum merkez mahallelerinde, ilçelerde, beldelerde ve köylerde sürekli sahadayız. Tüm teşkilat mensupları olarak 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Her yere gitmeye çalışarak, vatandaşlarımızla temasımızı en üst seviyeye ulaştırmaya gayret gösteriyoruz. Asıl olanın gönüllere girmek olduğunun bilincinde hareket ederek bu minvalde saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

FUTBOL MAÇI YAPTI

Gençlerin davetine ve ısrarına üzerine futbol maçı yapan Karapıçak, “Bizleri çocukluk yıllarımıza götüren, Boğacık köyümüzdeki yüreği tertemiz kardeşlerimin samimiyetle yapmış oldukları teklife hayır diyemezdik, her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Sizlerle her zeminde biriz beraberiz” diye konuştu.

KÖY HALKI İLE SOHBET

Maçtan sonra gençler ve köy halkı ile sohbet eden Karapıçak, konuşmasında parti çalışmaları ile ilgili mesajlar verdi.

Karapıçak, “Partimizi 2023 seçimlerinde başarıya taşıyacak olgunluk içerisinde davranmaya çalışıyoruz. Dün olduğu gibi yarın da el ele omuz omuza çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tek vücut halinde hareket ederek birlik ve beraberlik içinde partimizin belirlediği hedeflerimize ulaşacağımıza inancım sonsuzdur”dedi.

MHP TAKIM RUHU İÇİNDE

MHP teşkilatlarının takım ruhu içerisinde hareket ettiğine işaret eden Karapıçak, bu ruhun başarıya giden yolun temel taşlarını oluşturduğunu kaydetti.

Kendileri ile çalışmak isteyen herkese kapılarını açık olduğunu belirten Karapıçak, “Siyaset yapmak isteyen, bizimle birlikte çalışmak isteyen, vatanı, milleti, davası için çalışmak isteyen herkese kapımız sonuna kadar açıktır” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 18.10.2022 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.