Başkan oğlunun nikahını kıydı

Çorum’un Dodurga İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın, oğlunun nikahını kıydı.

18 Temmuz 2022 Pazartesi 22:52
Başkan oğlunun nikahını kıydı

Çorum’un Dodurga İlçe Belediye Başkanı Mustafa Aydın, oğlunun nikahını kıydı.

Gülüzar ve Mustafa Aydın çiftinin oğlu Ali Ensar ile Aysel-Ramazan Uğur çiftinin kızı Sümeyye, hafta sonu Dodurga Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törenle evlendi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Düğün merasimine Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sivil toplum temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Mustafa Aydın kıyarken, şahitliklerini Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.