Bayat Gediği yol geçişi bitiyor

Milletvekili Ceylan, Çorum-Osmancık yolu Bayat Gediği geçişi yol yapımının ay sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

24 Eylül 2022 Cumartesi 13:04
Bayat Gediği yol geçişi bitiyor

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum-Osmancık yolu Bayat Gediği geçişi yol yapımının ay sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Çorum-Osmancık Karayolu Bayat Gediği bölgesinde devam eden yol çalışmalarının yavaş ilerlemesi ile ilgili kendisine gelen şikayetler üzerine bölgede inceleme yapan Ceylan, işi yürüten müteahhit firma yöneticilerini uyarmıştı. Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ile birlikte yolda çalışmaların yavaş ilerlemesine, açılan yolda trafik akışının hem yolun bozukluğu hem de tozdan dolayı güçlükle sağlanmasına bizzat şahit olan Ceylan, önceki gün İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile yeniden yol çalışmaları yerinde inceledi.

Müteahhit firma yöneticileriyle görüşen Ceylan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çalışmaların hızlandırıldığını gören Ceylan, yolun biran önce bitirilerek daha sağlıklı bir şekilde ulaşıma açılmasını istedi.
Çalışmaların hızlandırılması için ilave ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini anlatan Ceylan, Bayat Gediği bölgesinde kapsamlı yol genişletme çalışmaları yapıldığını ve ay sonuna kadar biteceğini vurguladı. Ekim ayıyla birlikte Bayat Gediğinde yolun düzleneceğini ve en kısa sürede de asfaltlanarak insanların huzurlu, rahat ve sıkıntısız bir şekilde ulaşımlarının sağlayacak duruma gelineceğini anlatan Ceylan, yolun bölge halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Ceylan, Çorum’da devam eden tüm yol çalışmalarının da takipçisi olduklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 24.09.2022 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2022-09-24 16:22:29

10 yıldır bitmeyen yol İÇİN yalandan müteahide hava sat onu da basına ver . Yemezler bu ayakları . 10 yıl oldu ; tam 10 yıl

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-09-24 22:34:06

Fotoğraflar çektirildi,çalışmalar hızlandı. Bizim Çorum'un ilçe yolları yalan oldu. AK PARTİ MERKEZ KARAR YÖNETİM KURULUN DA OLACAKSINIZ, ÇORUM'A HİÇ BİR FAYDANIZ OLMAYACAK. Senelerdir HÜKÜMETİN Çorumdan ve Çorumlulardan aldıkları oylar HARAM'dır. Senelerdir söylüyorum. Senelerdir Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Senelerdir Çorum da uyumaya devam ediyor. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumsuz 2022-09-25 00:34:27

Ulan ben de diyorum kaç zaman oldu şantiyede taşı toprağı işaret eden fotoğraf gelmiyor kimseden, hayr mı şer mi.. Şükr vekilim, maşAllah ne güzel gösteriyorsunuz...

Avatar
Corumlu 2022-09-24 13:36:11

Bu adam neydigi belli olmayan komus cobani cerkez vekil sehidimizin cenazesine katilmiyor utanmadan rant pesinde resim cektirip boy gosteriyor cook yazik sen cerkezlerden baska kimin hangi isini hallettin Twrcih yuce tc devlinindir

Avatar
Ogretmen 2022-09-24 18:33:49

O yolu en azindan Sarmasa yol ayrimina kadar tamamlasinlar sayin vekilim. Umudumuz sizsiniz. Hergun git gel rezil oluyoruz.