Belediye duyurdu, 74’e çıktı

Çorum Belediyesi toplu ulaşımda kullanılmak üzere iki otobüsü daha araç filosuna dahil etti.

11 Ocak 2024 Perşembe 15:54
Belediye duyurdu, 74’e çıktı

Çorum Belediyesi toplu ulaşımda kullanılmak üzere iki otobüsü daha araç filosuna dahil etti.

Toplu ulaşımda kaliteyi artırmaya yönelik yaptıkları çalışmalarla halkın takdirini topladığını açıklayan Çorum Belediyesi, iki yeni otobüsle birlikte 72 olan otobüs sayısını 74’e çıkardığını, BMC marka yeni araçların seferlerine başladığını ilan etti.

AŞGIN NE DEDİ?

Toplu ulaşımı şehirde daha güçlü ve kaliteli hale getirmek için aşkla çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Toplu ulaşımı belediye bünyesine almak için ciddi bir yatırım yaptık. Buradaki amacımız toplu ulaşımda hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmak ve hemşehrilerimizin toplu ulaşım memnuniyetini artırmaktı. Yaptığımız çalışmalar sonucunda, hamdolsun geldiğimiz noktada toplu ulaşımdaki kalitemiz hemşehrilerimiz tarafından büyük beğeni topladı. Toplu ulaşımda kaliteyi ve konforu artırmaya yönelik çalışmalarımız aralıksız devam ederken son olarak otobüs seferlerinin aksamaması ve konforlu bir ulaşım için BMC marka iki otobüsü daha filomuza katarak 72 olan otobüs sayımızı 74’e çıkardık.” dedi.

BİR YILDA 9.6 MİLYON KİŞİ TAŞINDI

Öte yandan yapılan açıklamada, geçen yıl 9.6 milyon kişinin toplu taşıma ile taşındığı, Çorum Belediyesi’nin toplu ulaşımla birlikte su, evsel atık, atık su, ÇORBİS, Halk Ekmek ve spor tesislerindeki faaliyetler ile kültür hizmetlerine zam yapmadığı, 65 yaş üstü vatandaşların ücretsiz taşındığı, klimalı durak sayısını artırıldığı bilgisi paylaşıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
19 2024-01-13 04:07:40

Gazi ve İnönü caddelerine günün belirli saatleri dışında süresiz park yasağı gelmesi lazım.Onun bunun ne dediğine bakılmaksızın ama kesinlikle uygulanması lazım.yoksa bizim bu trafik çilesi sürüp gider.

Avatar
Çorumlu 2024-01-11 16:17:45

gazi caddesi ulaşımı için park yasağı mutlaka olmalı, SAĞ ŞERİT TOPLU TAŞIMAYA sol şerit aksın gitsin. ama mutlaka park yasağı olmalı, araç şöförlerinede zor binenlere inenlerede zor adam çekiyor park yapan aracın yanına hayda oluyor mu üç araç yan yana nasıl olucak otomüs şöförü uğraşsın dursun olmaz ki arkadaş

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-11 23:05:52

Gazi ve İnönü caddelerini araç trafiğine kapatıp, İstanbul da ki İstiklal Caddesi gibi yapıp, ortasından da nostaljik tramvay yapılırsa Çorum bambaşka bir çehreye bürünür.

Avatar
Adem 2024-01-12 08:18:53

Kocaman kocaman otobüsler caddeyi dolduruyor tren gibi,birde gazı caddesine kültür merkezinin ordan 6 tane cadde bağlanmış saat kulesine doğru bir trafik oluyor,birde trafik kontrolü teselli trafik kapanıyor. kaldirn parkları. Çift şeritli olsun.