Belediye Emniyet'ten denetim istedi

Çorum Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla yapılan toplantda şehir içi trafiğin rahatlatılması için neler yapılabileceği tartışıldı.

30 Mart 2022 Çarşamba 16:40
Belediye Emniyet'ten denetim istedi

Çorum Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla yapılan toplantıda, şehir içi trafikte parklanma sorunu ve hız limiti gündeme geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, her iki konuda denetimlerin artırılması gerektiğine dikkat çekti.

Çorum Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla Çorum Belediyesi’nin ulaşılabilir şehir projeleri ve 2022 yılında yapacağı trafik düzenlemeleri konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda, şehir içi yaya ve araç trafiğini iyileştirmek için Çorum Belediyesinin yapmış olduğu ulaşılabilir şehir projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. Yeni açılan yollar ve kavşaklarla şehir içi trafiğinin rahatladığını belirten Belediye Başkan Yardımcı Lemzi Çöplü, “Uygulanabilir ulaşım projeleri geliştirme ve bunları şehrimizde hayata geçirme noktasında Çorum Belediyesi olarak çok iyi işlere imza attık. Yeni açtığımız cadde ve bağlantı yolları, akıllı kavşaklar, yükseltilmiş kavşaklar, ring yolları ve bisiklet yollarlı 3 yıl içerisinde şehrimize kazandırdığımız hizmetlerden bazıları. 2022 yılı içerisinde de faaliyet programına aldığımız, şehir içi yaya ve araç trafiğini rahatlatacak yeni uygulamalarımız olacak” dedi.
Emniyet Müdürlüğünün süreçteki desteğinin çok önemli olduğunu vurgulayan Çöplü, yapılacak düzenlemelerin verimli olması ve trafik akışının sağlıklı bir şekilde işlemesi için hatalı parklanmanın önüne geçilmesi ve şehir içi hız limitlerine uyulması konularında denetimlerin artırması gerektiğini belirtti.

Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir, şube personelleri, Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Memduh Uygun ve ilgili birim personelleri katıldı.

Son Güncelleme: 31.03.2022 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İşçi 2022-03-30 16:51:23

Aman deyim sakın trafiğe de el atmayın işçileri rezil ettiğiniz gibi zaten çileli olan trafiği daha çok felç etmeyin....

Avatar
Kenann 2022-03-30 23:32:52

Belediye Maalesef sehiriçi trafiğinde çok başarısız.. Çorum Saat kulesine sıkışıp kaldı.

Avatar
Çorumlu Göbel 2022-03-30 17:27:54

Bence boşuna tartışmayın. Yapılacaklar belli lakin kişiye göre kodamanlara göre park yasağı koyduğunuz için millet hep çile çekmeye mahkum. Ayrıca yapmaya çalıştığınız ama yarım bıraktığınız yayalaştırma ve bisiklet yollarının yarım yamalak kalması yakında mecburen yapacağınız iyileştirmelerle son bulacak. Neden mi? Trafiği yol açarak, yol genişleterek düzeltemeyeceksiniz. Duyarlı vatandaşların artması ve yaya ve bisiklet yolları ile çözebilirsiniz ancak, bakınız Hollanda nasıl kurtuldu trafik çilesinden… Umarım geç olmadan anlarsınız.

Avatar
Sorumlu 2022-03-31 08:35:44

Kavşak noktalara "geçiş önceliği kavşak içindeki aracındır" diye uyarı levhası asılmalıdır. Bunu bir çok sürücü bilmiyor. Haliyle kavşak içinde bekleyen araçlar yığılıp trafiği tıkıyor.

Avatar
Teknik Eleman 2022-04-01 10:23:27

Boşa uğraşmayın bu trafiği denetleme ile veya her yere trafik polisi dikmekle çözemezsiniz. Gazi Caddesini Farabi Caddesine bağlamadığınız sürece havanda su döversiniz.

banner165