Belediye rögar kapaklarına el attı

Çorum Belediyesi rögar kapakları ile asfalt yol arasında oluşan kot farklarını gidermek için çalışmalara başladı.

23 Şubat 2024 Cuma 16:23
Belediye rögar kapaklarına el attı

Çorum Belediyesi rögar kapakları ile asfalt yol arasında oluşan kot farklarını gidermek için çalışmalara başladı.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yollarda zamanla oluşan rögar kapağı çukurlarını gidermek için çalışmalara başladı. Eşref Hoca Caddesi’nde hummalı bir çalışma yürüten ekipler, rögar kapakları ile asfalt zemin arasında oluşan kot farkını sıfıra indiriyor. Yol kotuna göre ayarlanan rögarlar sayesinde araçlar daha güvenli sürüş sağlayabilecek.

Rögar kapaklarının zaman içerisinde yol seviyesinin altına düştüğünü, bu konuda vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri değerlendirdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, çalışmaların şehrin genelinde yapılacağını vurguladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2024-02-23 16:37:01

İzmarit sorununa çözüm bulunsun. Heryer izmarit. Milyonlarca.... Eğitilemiyor insanlar. Zabıta gezsin caddede; ceza kesilsin gördüğüne. Gerçi zabıta bile yere atıyor... Belki toplumsal bir baskı oluşur ve biraz azalma olur ceza ile.

Avatar
Kalın Türk 2024-02-23 16:59:45

"...VATANDAŞLARDAN GELEN İSTEK VE ŞİKAYETLER ÜZERİNE!..."
İNCE BİR AKIL. ZİYADESİYLE BAHTİYAR OLDUK!

Misafir Avatar
Çorumsuz 2024-02-23 22:55:31 @Kalın Türk

"Yoksa bizim için iyiydi de vatadaşın acayiplikleri işte.."

Beğenmedim! (0)
Avatar
BUHARALI 2024-02-23 18:45:39

İNŞAAT MÜHENDİSİ, SOSYOLOG HÜSEYİN ÇALIŞKAN'DA DAHA ÇOK PROJE VAR. EMİNİM ONLARI DA OKUYUP, " VATANDAŞIN DA İSTEK VE ŞİKAYETLERİ OLARAK" DEĞERLENDİRİRSİNİZ.

Avatar
Bir teşekkür 2024-02-23 18:24:31

Bu fikir Hüseyin Çalışkan ın projeleri içerisinde vardı aday yapılmadı ama fikirleri değerlendiriliyor teşekkürler Hüseyin Çalışkan

Avatar
vatandaş 2024-02-24 13:42:42

şu kocaman kocam yapılan kasislerle turuncu plastik dubalara sıra ne zaman gelecek acaba özellikle konulan adım başı kasise