Bir dost ziyareti daha

Anayasa Mahkemesi Üyesi Av. Kenan Yaşar, Gazeteci Mustafa Demirer ile işadamı Şeyda Önen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz 2022 Cuma 20:39
Bir dost ziyareti daha

Anayasa Mahkemesi Üyesi Av. Kenan Yaşar, Habercim19 İmtiyaz Sahibi Mustafa Demirer ile işadamı Şeyda Önen’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Kurban Bayramı tatili kapsamında memleketi Çorum’a gelen Yaşar, eş, dost ve arkadaşları ile buluşurken, Çorum Valiliği ve Çorum Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği halkla bayramlaşma merasimine katıldı. Ayrıca İstanbul merkezli Çorumlu üniversite öğrencilerine burs desteği sağlayan Çorum Eğitimci ve Sanayici İşadamları Derneği’nin organize ettiği geleneksel bursiyer öğrencilerle kahvaltılı ve bayramlaşma merasimine katıldı.

Anayasa Mahkemesi Üyeliği görevine seçilmesi ile birlikte hemşehrilerini bir kez daha gururlandıran Yaşar, Habercim19 İmtiyaz Sahibi Mustafa Demirer ile eski dost ve arkadaşı işadamı Şeyda Önen’i ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 15.07.2022 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165