Bir ilçe seferber oldu

Çorum’un İskilip ilçesinde, lösemiye yakalanan Misak-ı Milli İlkokulu öğrencisi Poyraz Efe Kolay için yardım kampanyası düzenlendi.

14 Şubat 2024 Çarşamba 17:46
Bir ilçe seferber oldu

Çorum’un İskilip ilçesinde, lösemiye yakalanan Misak-ı Milli İlkokulu öğrencisi Poyraz Efe Kolay için yardım kampanyası düzenlendi. İlçe sakinleri minik öğrenci için seferber oldu.

OKUL BAHÇESİNDE KERMES

Lösemi hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla okul bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ramazan Polat, Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Acer, İlçe Emniyet Müdürü Önder İstanbul, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile okul müdürleri ve öğrenci velileri katıldılar.

KAYMAKAM STANTLARI GEZDİ

Kaymakam Ramazan Polat, bu tür etkinliklerin öğrencilerde farkındalık oluşturmak, birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlanmasında önemli olduğunu vurguladı. Lösemi hastası öğrenciye acil şifalar dileğinde bulunan Kaymakamı Ramazan Polat, öğrencilerce hazırlanan stantları gezdi.

Öğrenciler, hazırlamış oldukları yiyecek, giyecek ve materyalleri satarak bağış topladılar.


İHA

 

Son Güncelleme: 14.02.2024 17:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-02-14 18:25:48

İskilip hep böyle idi 01.Nisan.2024 den sonra da daha güzellikler gelecek İlçemizin kaynakları ilçede kalacak gazakistan artık bitti uçak bileti bile alamıyorlarmış