Bir uyarı da Bakan’dan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aralarında Çorum'un da bulunduğu ve şiddetli yağış beklenen illere uyarıda bulundu.

15 Ocak 2024 Pazartesi 19:54
Bir uyarı da Bakan’dan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şiddetli yağış beklenen Balıkesir başta olmak üzere 7 il için turuncu kodlu, 18 il için de sarı kodlu uyarıda bulundu.

ÇORUM'A SARI KODLU UYARI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımda yarın Balıkesir başta olmak üzere İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Mersin, Antalya illerinde turuncu kodlu uyarıda bulundu. Çanakkale, Bursa, Bolu, Karabük, Kastamonu, Sinop, Çorum, Osmaniye, Hatay, Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Kahramanmaraş ve Adana illeri için ise sarı kodlu uyarıda bulunan Bakan Yerlikaya, vatandaşların tedbirli olmasını istedi.

Bakan Yerlikaya’nın açıklaması şöyle:

“Aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek sel, su baskını ve heyelan gibi olumsuzlara karşı vatandaşlarımızın tedbiri elden bırakmaması büyük önem taşıyor. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat görevlerinin başında olacaktır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun."

Son Güncelleme: 16.01.2024 08:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
YİNE BEN 2024-01-16 10:45:34

zam yağışlarından kimse bahsetmiyor GARİBAN EMEKLİNİN ATACAĞI OKKALI BİR TOKADI SONRADAN SİZ BUNU HAKETTİNİZ DİYEN İKİ KAFAYA MECBUR EDİLMİŞ BİR TÜRKİYE ..... BU GİDİŞLE KOMİNİST BAŞKANLAR TÜREYECEK BU ÜLKEDE.....