Bu görüntü Çevre Yolu’na yakışmıyor!

Çorum Çevre Yolu Binevler Kavşağı istikametinde kaldırımda yükselen otlar hem yaya yolunu kapatıyor hem de çirkin bir görüntüye neden oluyor.

30 Ekim 2019 Çarşamba 13:07
Bu görüntü Çevre Yolu’na yakışmıyor!

MUSTAFA DEMİRER

Çorum Çevre Yolu Binevler Kavşağı istikametinde kaldırımda yükselen ve yaz boyu hiç biçilmeyen yabani otlar hem yaya yolunu kapatıyor hem de çirkin bir görüntüye neden oluyor.

YABANΠOTLAR ADAM BOYU

Samsun istikametinden gelerek Çevre Yolu üzerinden Ankara güzergahına gidenler, Binevler Kavşağı’na yaklaştıklarında kaldırım üzerinde yoğun bir otla karşılaşıyor.

ZATEN DAR OLAN KALDIRIMIN ORTASINDA BİR DE DİREK

Kavşağa doğru ilerledikçe daralan yaya kaldırımının otlar nedeniyle tamamen kapandığı gözleniyor. Kaldırımın tam ortasındaki elektrik direği de ayrı bir problem.

KUZEY KAMPÜSÜ’NDEN ÇIKAN ÖĞRENCİLER KULLANIYOR

Aynı zamanda Kuzey Kampüsü’nden şehir merkezine yaya olarak ulaşım sağlayan üniversite öğrencilerin sıkça kullandığı kaldırımı otlar kapatınca, öğrenciler mecburen araçların kullandığı karayolundan yürümek zorunda kalıyor. Bu durum yoğun bir trafiğin olduğu güzergahta can ve mal güvenliğini de haliyle tehdit ediyor.

BELEDİYE GALİBA FARK ETMEDİ!

Geçtiğimiz aylarda Çevre Yolu’nda yoğun bir temizlik seferberliği başlattığını yerel basın aracılığıyla duyuran Çorum Belediyesi’nin, Çevre Yolu Binevler Kavşağı civarındaki kaldırım üzerinde adam boyu yükselen otları fark etmemesi dikkat çekiyor.

AMAN BİR KAZA BELA OLMASIN!

Kaldırım üzerindeki otların zaten dar olan yaya yolunu tamamen kapatması nedeniyle üniversite öğrencilerinin karayoluna inerek yürümesinin ortaya çıkaracağı kaza ihtimalinin göz önünde bulundurulması, belediyenin sorumluluğunu yerine getirerek hem yaya kaldırımındaki otları temizlemesi hem de kaldırımın dar olan bölümlerini genişletmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 01.11.2019 22:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2019-10-30 15:47:22

Leblebicilerin tabelaları çokmu yakışıyor?

Avatar
Binevler 2019-10-30 15:01:15

Siz gelin ben bu goruntunun daha alasini binevlerde gostereyim.bura neki

Avatar
İnşallah maşallah 2019-10-30 15:50:39

MaşAllah belediyemiz güzel çalışıyor.

Avatar
Millet 2019-10-30 18:07:56

Güzel çalışmaz olur mu her yeri pislik götürüyor parklarda oturamaz olduk böceklerden nasıl ilaçlama yapılıyorsa şu sıkıyorlar galiba denk geliyorum vektörel ilaçlama yapıyor pörtü böceklere hiç birşey olmuyor. Belediye yaptık mı yaptık oluyor iki resim bi haber alkışlayın belediye yi her yer örümcek ağı olmuş yolda bile yürüyemiyoruz arabaların içine kadar örümcek oluyor.

Avatar
Çöplü Mahallesi sakinleri 2019-10-30 18:34:20

Çöplü Mahallesi sakinleri olarak kunduzhan caddesine de bir el atın sayın belediye yetkilileri kendine ait olmayan boş arsayı kapatıp içersinde oda yapıp satış yapılıyor kapısında da AHMET yazıyor telefon numarası da var buranın izni ruhsatı varmı hemen yanı başındaki evde kaldırım taşını söküp araba garajı yapmış bir başka biri saat kulesine yakın bir mahallenin içler acısı durumuna bir el atın her yer virane olmuş

Avatar
Kadir 2019-10-30 18:22:56

Bir de kunda caddesini görün dag başına döndü harabeden geçilmiyor. Boş arsaları kendi mallarıymış gibi kullanıyorlar. Kaldırım taşlarını söküyorlar. Her yer virane olmuş ağaçlar örümcek bağlamış her yer toz içinde kış da geldiki her yer çamur deryasına döner.Çöpler harfiyat atıklarıyla dolu

Avatar
MAĞDUR HALK 2019-10-30 20:42:38

BİNEVLER UNUTULDU UNUTULDU

Avatar
Osman 2019-10-30 20:55:11

söğüt evler 1.cadde ve 41. Sokağı Ben yazmıyorum artık gelen yok giden yo bakan yok.