Bu ilçede asfaltsız yer kalmadı

Çorum’un Dodurga İlçesi’nde belediyenin asfaltsız cadde ve sokak bırakmadığı bildirildi. Hedeflere 3 ay önceden ulaşıldı.

04 Kasım 2022 Cuma 11:19
Bu ilçede asfaltsız yer kalmadı

Çorum’un Dodurga İlçesi’nde belediyenin asfaltsız cadde ve sokak bırakmadığı bildirildi. Hedeflere 3 ay önceden ulaşıldı.
Konuya ilişkin açıklama Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’dan geldi.

Aydın, kendi asfalt tesisleri olmamasına rağmen ikili diyaloglar, girişimler ve desteklerle ilçenin tüm yollarını asfaltladıklarını bildirdi.
‘Ne dediysek o’nu yaptık’ sözlerini slogan haline getiren Aydın, hedeflerine 3 ay öncesinde ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.
2004 yılında hedeflerinin 2023 yılında asfaltsız, kilit parkesiz, kaldırımsız hiçbir cadde ve sokağın kalmayacağı hedefi olduğunu hatırlatan Başkan Aydın, bu hedefe bugün itibariyle ulaştıklarını anlatarak, yeni açılacak yollar dışında asfaltsız tek bir karış cadde ve sokağın kalmadığını kaydetti. Son olarak da Çatar Caddesi ve Çorum-1 Sokağın asfaltlandığını belirten Aydın, “Bugün itibari ile 2022 asfaltlama çalışmalarımızı sonlandırdık." dedi.

Başarının ekip çalışması ve yardımlaşmayla sağlandığının altını çizen Aydın, 2022 yılı içerisindeki asfaltlama çalışmalarında kendilerine tam destek verenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 05.11.2022 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.