Cemil Laçin vefat etti

Çorum Yumurta Pazarlama A.Ş Satış Müdürü İsmail Laçin ve merhum Saffet Laçin'in babası Cemil Laçin (88) hayatını kaybetti.

17 Mart 2024 Pazar 15:56
Cemil Laçin vefat etti

Çorum Yumurta Pazarlama A.Ş Satış Müdürü İsmail Laçin ve merhum Saffet Laçin'in babası Cemil Laçin(88) hayatını kaybetti.

Kırkdilim köyünden gelme Hacı Şakir Laçin'in oğlu, merhum Nail, Remzi, Gülşen ve Fevzi Laçin'in kardeşleri, merhum Saffet Laçin ile Çorum Yumurta Pazarlama A.Ş Satış Müdürü İsmail Laçin'in babası, Saffet ve Aleyna Laçin'in dedeleri Cemil Laçin (88) hayatını kaybetti.

Merhumun cenazesi 18 Mart Pazartesi günü Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden saat 11.30'da alınarak öğle namazına müteakiben Akşemseddin Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulu Mezarlıkta toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 18.03.2024 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.