Çizikçi müjdeyi verdi, ihale tamam

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Çorum'un İskilip ilçesine yapılması planlanan 256 konut projesinin ihalesi yapıldı.

03 Haziran 2024 Pazartesi 17:35
Çizikçi müjdeyi verdi, ihale tamam

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Çorum'un İskilip ilçesine yapılması planlanan 256 konut projesinin ihalesi yapıldı. Güzel haberi İskilip Belediye Başkanı İsmail Çizikçi verdi.

Çizikci, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"İlçemizin uzun süredir büyük bir özlemle beklediği TOKİ ihalesi nihayet sonuçlandı. Toplamda 265 konutun yapılacağı bu önemli projenin ihalesini Özbek Yapı İnşaat Firması kazandı. Proje yetkilisi Hakan Tavlar ile bir araya gelerek yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.

Özbek Yapı İnşaat firması, ilçemizin konut ihtiyacını karşılayacak bu büyük projeyi en kısa sürede tamamlamak için tüm imkanlarını seferber edecek. Hakan Tavlar, projenin detayları ve planlanan çalışma süreci hakkında bizlere bilgi verdi. İnşaatın, ilçemize büyük katkılar sağlayacağına inancımız tam.

Yeni konutların yapılmasıyla birlikte ilçemizde yaşam standartlarının yükselmesini, vatandaşlarımızın modern ve güvenli yaşam alanlarına kavuşmasını hedefliyoruz. Proje süresince halkımızın sabrı ve desteği için şimdiden teşekkür ederiz. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-06-03 18:47:56

Evet başlıyoruz güzel işler çıkartacak inşAllah

Avatar
Adalet nerdesin... 2024-06-03 19:27:32

Eskiekin Rusya topraklarında aman oraya hiç yatırım yapmayın, hafriyat kamyonları, mandıra,tavuk çiftliğinin ne işi bağlarda kaldırın gitsin şehir dışına,imar ver oda yok,bu yaptığınız müslüman a gavur eziyeti..!

Avatar
Corum 19 2024-06-03 23:47:25

Bu ulkede adalet sadece bagina imar verilip imar ranti elde etmekle olculuyor maasAllah maasAllah hicbirsey uretmeden icat etmeden rantiyeye devam

Avatar
Has ıskilipli 2024-06-04 13:45:14

İyı olana iyi demediğimiz zaman bu memleket yerinde sayar kardeşim.Rumuzla değilde gerçek kimliginizle yorum yaparsanız,niyetinizin ne olduğunu daha net anlatırsıniz

Avatar
Oneri. 2024-06-04 22:25:37

İsmail Bey. Gargın goleti nin cevresini dekore etmelisiniz. Ğoletin Sağinda ve solunda yollar açin ve piknik alanları çardaklar oluşturun. Gol manzarali mesire yeri iskilibimize çok yakişir.
Ana kontrolunu de saglamalisiniz.