Çorum'da hava serinliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Buna göre bayramda hava serinliyor.

28 Nisan 2022 Perşembe 14:43
Çorum'da hava serinliyor

Meteoroloji güncel hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre kuvvetli sağanak yağış cumartesiden itibaren etkisini göstermeye başlayacak. Çorum'da bayrama kadar hava serin olacak, bayramın ilk gününden itibaren sıcaklık yeniden mevsim normallerine dönecek.

İŞTE BÖLGEMİZDE HAVA

Hafta sonundan itibaren bölgemizin Balkanlar üzerinden gelecek olan hava dalgasının etkisi altına girmesi tahmin ediliyor. Halen mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugünden itibaren kademeli şekilde azalarak bölge genelinde mevsim normallerinin altına ineceği, pazartesi günündenitibaren iç kesimlerde yeniden artarak mevsim normallerine döneceği tahmin ediliyor.

Bugün öğle saatlerinden sonra Çorum'da yağış bekleniyor. Sıcaklık 8/22 derece.

1 Mayıs Pazar günü (Arefe) parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. Çorum7da sıcaklık 8/17 derece.

2 Mayıs Pazartesi günü (Bayramın 1. günü) Çorum'da yağış yok, sıcaklık 3/19 derece.

Son Güncelleme: 01.05.2022 01:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.