Çorum İHH yine sevindirdi

Çorum İHH Çorum’da ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam etti.

04 Ocak 2021 Pazartesi 22:01
Çorum İHH yine sevindirdi

Çorum İHH Çorum’da ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam etti.

1-2-3 Ocak 2021 Cuma, Cumartesi, Pazar günleri ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdı.

Sokak kısıtlamasının olduğu 1-2-3 Ocak Cuma, Cumartesi, Pazar günü Çorum’da yaşlı, yetim, engelli, kronik hasta ve işinden ayrılarak mağdur olan ailelere yönelik pandemi kuralları çerçevesinde yardım çalışması yapıldı.
Çorum İHH İnsani Yardım Ekipleri bu hafta 2  araçla 85 aileye gıda kolisi, alışveriş kartı ve hediye paketleri ulaştırdı. Yardımlardan yaklaşık 650 kişi faydalandı.

Yardım programı İHH İnsani Yardım Gönüllüleri, Kadın kolları, Acil Yardım Ekibi’nden oluşan 15 kişilik bir ekiple koordineli olarak gerçeleştirildi.

Yaşlı, yetim, engelli, kronik hasta ve işinden ayrılarak mağdur olmuş aileleri evlerinde ziyaret ederek çocuklara hediye, ailelerine yardım kolisi ve alışveriş kartları dağıtıldı. Çorum İHH kısıtlamanın ve pandeminin devam ettiği sürece hayırseverlerin desteğini yaşlı, yetim, engelli, kronik hasta ve işinden ayrılarak mağdur olmuş, ailelere ulaştırmaya devam edecek.

Yapılan açıklamada, “Valilik bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu bünyesinde AFAD ile koordineli bir şekilde bu dönemde en çok zarar gören aileyi ayakta tutmak için çalışıyoruz. İHH İnsani Yardım Vakfımız; bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılından bu yana çalışmaktadır.

Gönüllü faaliyetlerle başlayan ve 1995 yılında kurumsallaşan bu çalışmalar kısa sürede Türkiye'nin 81 ili dahil olmak üzere, 5 kıtada ve 123 ülkeye yayılmış ve Türkiye'den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur. Allah emek verenlerden razı olsun, hayırlarınızı kabul etsin.”denildi.

Öte yandan İHH’ya destek için aşağıdaki iletişim ve hesap numaraları paylaşıldı:

İrtibat: 0364 2242620 - 0538 8777655
NAKDİ ve AYNİ Desteğinizi Bekliyoruz.
VAKIF KATILIM BANKASI ÇORUM ŞB. –
ÇORUM İHH – İBAN: TR17 0021 0000 0001 9001 9000 01.

Son Güncelleme: 05.01.2021 08:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-01-05 17:24:22

Şimdi reklamlar..