Çorum Tazı’yı sevdi

Çorum Belediyesi’nin hizmete aldığı elektrikli scooter “Tazı” ilgi görüyor.

12 Temmuz 2021 Pazartesi 18:59
Çorum Tazı’yı sevdi

Çorum Belediyesi’nin hizmete aldığı elektrikli scooter “Tazı” ilgi görüyor.

Çorum Akıllı Bisiklet Uygulaması ÇORBİS’i Çorumlular ile buluşturan Çorum Belediyesi, şimdide çevre dostu olarak bilinen elektrikli scooter Tazı’yı geçtiğimiz haftalarda hizmete sundu. Özel bir şirket tarafından işletilen Tazı’nın denetimini Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yapıyor.

Tazı’nın kullanımı hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, “ÇORBİS’ten sonra hemşehrilerimiz tarafından ilgi gören hizmetimizde Tazı oldu. Şuan şehrimizde 50 adet Tazı bulunmaktadır. Tazıyı kullanmak isteyen hemşehrilerimiz cep telefonlarına Tazı uygulamasını indirmeleri ve ardından sisteme üye olup bakiye yüklemesi yapmaları gerekmektedir. Bu işlemleri yaptıktan sonra haritada kullanım izni tanımlaması yapılan alanlarda hizmetten faydalanabilirler” dedi.  Başkan Yardımcısı Çöplü, açılış ücreti 49 kuruş, dakikası 59 kuruş olan Tazıyı kullandıktan sonra hemşehrilerimiz, harita üzerinde kısıtlı alan olarak tanımlanan alanlar dışında, istedikleri yere kilitleyip fotoğrafını sisteme yükleyerek kullanımı sonlandırabilirler diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalçın 2021-07-13 11:45:10

Tazı güzel bir uygulama fakat çok pahalı. Onun yaktığı kadar taksi bile yakmaz :))

Avatar
yalçın 2021-07-13 11:46:50

sayısı çok az...

Avatar
şeker 2021-07-13 13:18:19

PAHALI

Avatar
Miafir 2021-07-13 16:01:07

Sayı az ve çok pahalı