Çorumlu akademisyen kalbine yenildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi hemşehrimiz Doç. Dr. Zübeyir Bulut hayatını kaybetti.

21 Mart 2022 Pazartesi 20:59
Çorumlu akademisyen kalbine yenildi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Öğretim Üyesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Kelam Ana Bilim Dalı Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Zübeyir Bulut, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Çorum’un Kalehisar köyü nüfusuna kayıtlı olan Bulut için görev yaptığı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önünde helalleşme programı düzenlendi. Merhumun cenazesi öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

7-8 HASAN PAŞA'YI ANLATMIŞTI

Çorumlu akademisyenin anif vefatı derin üzüntüye neden oldu. 2018 yılında Bolu İzzet Baysal Üniversitesi’nde düzenlenen İskilipli Alimler Sempozyumu’nda 7-8 Hasan Paşa konulu sunum yapmıştı.

Bolu Çorumlular Derneği Başkanı Fikret Kısar, yaptığı açıklamada “Zübeyir Hocamız Bolu’da çok sevilen bir hemşehrimizdi. Tüm etkinliklerimize destek veriyordu. Allah rahmet eylesin. Ailesi ve yakınlarına sabırlar versin.”dedi.

Son Güncelleme: 22.03.2022 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.