Çorumlu asker hayatını kaybetti

Çorum'un Oğuzlar ilçesinden Batman'da görev yapan ve kendisinden 5 gündür haber alınamayan uzman çavuş, evinde ölü bulundu.

19 Ekim 2023 Perşembe 12:35
Çorumlu asker hayatını kaybetti

Çorum'un Oğuzlar ilçesi Derinöz Köyü nüfusuna kayıtlı olup Batman'da görev yapan ve kendisinden 5 gündür haber alınamayan uzman çavuş, evinde ölü bulundu.

KAPIYI AÇAN OLMAYINCA...

Alınan bilgilere göre, merkez Belde Mahallesi F1 Home Konutlarında ikamet eden uzman çavuş Adem Ümit'in ev sahibi kirayı almak için eve gitti. Kapıyı çalan ev sahibi, haber alamayınca durumu emlakçı ve askerin arkadaşına bildirdi. Emlakçı ve askerin arkadaşı da kapıyı çalmalarına rağmen açan olmayınca kapıyı kırarak içeri girerek Adem Ümit'in cansız bedeniyle karşılaştı. 

EVLİ, 1 ÇOCUK BABASIYDI

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ceset, savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir çocuk babası olan uzman çavuşun daireyi 20 gün önce kiraladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken merhumun cenazesi bugün Oğuzlar ilçesi Derinöz köyünde toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 20.10.2023 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.