Çorumlu berber İngiltere’ye dükkan açtı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde uzun yıllar berberlik yapan Serdar Atalay, İngiltere'nin Holt kasabasında berber dükkanı açtı.

11 Ekim 2023 Çarşamba 11:50
Çorumlu berber İngiltere’ye dükkan açtı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde uzun yıllar berberlik yapan Serdar Atalay, 4 yıl önce İngiltere’ye gitti. Burada belirli yerlerde mesleğini devam ettiren Serdar Atalay, kendine ait berber dükkanını açmaya karar verdi. Tatil için gittiği Holt kasabasında berber eksiğini gören Atalay, kasabada dükkan açtı.

MÜŞTERİLERİNE TÜRK KAHVESİ VE ÇAY İKRAMI

Müşterilerini Türk kahvesi ve ÇAYKUR çayı ile ağırlayan Serdar Atalay, her 10 saç kesiminden sonra bir kez ücretsiz saç kesimi hizmeti de sunuyor. Atalay, İngiltere’de kendine ait dükkan açmanın hayalini kurduğunu ve bu hayaline kısa sürede ulaşmanın sevincini yaşadığını söyledi.

MEMLEKETİ SUNGURLU'YA SELAM GÖNDERDİ

Atalay, şöyle dedi: “Ben ve eşim 4 yıl önce İngiltere’ye geldik. Belirli yerlerde mesleğimi devam ettirdim. Holt Kasabasının bir berber dükkanına ihtiyacı olduğunu düşündüm. Ve şimdi de kendime ait iş yerimi açtım ve çok mutluyum. İlk haftamız çok yoğundu ve çok hoş insanlarla tanıştım. İşyerimizde saç kesimi ve ağdadan sıcak havlulara, tıraştan kulak ve burun ağdasına kadar çeşitli hizmetler sunmaktayız. Haftanın yedi günü açığız. Memleketimin güzel insanlarına selamlar.”

SUNGURLU GAZETESİ

Son Güncelleme: 11.10.2023 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayindir 2023-10-12 01:11:45

Genc girişimci arkadasimizi kutlar, bol kazançlar dileriz... Yolunuz acik olsun, hayırlı olsun..

Avatar
Corum 19 2023-10-15 12:31:47

Akilli arkadas memlekette gelecek olmadigini anlamis