Çorumlu polis memuru hayatını kaybetti

Çorumlu Polis Memuru Adem Çınar (26) hayatını kaybetti.

03 Nisan 2021 Cumartesi 02:08
Çorumlu polis memuru hayatını kaybetti

Amasya’nın Merzifon ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Çorumlu Polis Memuru Adem Çınar (26) hayatını kaybetti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Adem Çınar, 21 Mart 2021 Salı günü saat 24.00 sıralarında Vezirköprü'den Çorum iline seyir halindeyken idaresindeki aracıyla Merzifon'da trafik kazası geçirmiştir. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi görmekte iken 2 Nisan 2021 günü saat 12.00 sıralarında vefat etmiştir. Merhum mensubumuza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Evli ve bir çocuk babası olan merkeze bağlı Eskice Köyünüfusuna kayıtlı polis memuru Adem Çınar’ın 15 gün önce görev yaptığı Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden izinli olarak Çorum’a seyir halindeyken Merzifon’da trafik kazası geçirdiği, tedavi altına alındığı Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde hayatını kaybettiği belirtildi. Çınar'ın, çocuğunun yeni doğduğu ve babalık iznine ayrılarak memleketi Çorum'a geldiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 04.04.2021 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir 2021-04-03 08:09:34

ALLAH cc Rahmet eylesin.