Cuma Pazarı Perşembe günü kurulacak

Mimar Sinan Mahallesi’nde cuma günü kurulan semt pazarı sokak kısıtlaması nedeniyle aynı yerde 29 Nisan Perşembe günü açılacak.

27 Nisan 2021 Salı 14:13
Cuma Pazarı Perşembe günü kurulacak

Çorum’da tam kapanma öncesi vatandaşların mağduriyet yaşaması amacıyla Mimar Sinan Mahallesi’nde her hafta Cuma günleri kurulan semt pazarı sokak kısıtlaması nedeniyle aynı yerde 29 Nisan Perşembe günü açılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 29 Nisan saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs saat 05.00’e kadar devam edecek olan kesintisiz sokağa çıkma kısıtlamasında, Çorum’da vatandaşların mağduriyet yaşamaması için Cuma günleri Mimar Sinan Mahallesi’nde kurulan semt pazarı bir kereye mahsus olmak üzere 29 Nisan Perşembe günü aynı yerinde kurulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uyy 2021-04-27 14:52:16

Suna tam kapanma deyip durmayin; aklimiz ile dalga geçmeyin! Bankalar Resmi kurumlar açik neresi tam kapanma sadece semt pazarlari ve berber ve diger zuccaciyeci vb yerler kapali gerusi acik

banner165