Denetimler sıklaştı

Çorum'da Ramazan ayı nedeniyle gıda denetimlerinin sıklaştırıldığı bildirildi.

06 Nisan 2022 Çarşamba 10:57
Denetimler sıklaştı

Çorum Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce Ramazan ayı nedeniyle gıda denetimlerinin sıklaştırıldığı bildirildi. Bu kapsamda toplu tüketim işyerleri, toplu iftarların yapıldığı yerler ve tedarikçileri, gıda satış yerleri, pastane, unlu mamuller ve tatlı üretim ve satış yerleri, ekmek-ekmek çeşitleri ile pide üretim ve satış yerleri, "ramazan paketi" adı altında muhtelif gıdaların bir arada yer aldığı paketlerin satış ve dağıtımının yapıldığı gıda işyerleri, yoğun alışveriş yapılan diğer perakende işletmelerinin denetlenmesine ağırlık verildi.

Yapılan açıklamada ise “Vatandaşlarımızın güvenilir gıdaya ulaşması için gıda denetimlerimiz 13 ilçemizde hız kesmeden devam etmekte olduğunu bildirdi. Ramazan dolayısıyla tüketimi artan ürünleri üreten, satan ve tüketime sunan gıda işletmeleri daha sık denetlenmektedir. Yıl boyunca rutin olarak devam eden gıda denetimleri, Ramazan ayı dolayısıyla halkımızın daha sağlıklı ve güvenli gıda tüketmesini sağlamak amacıyla sıkılaştırıldı.” denildi.

ALO 174 GIDA HATTI

Öte yandan vatandaşların gıdalarla ilgili her türlü ihbar, şikâyet, soru ve sorunları Alo 174 Gıda Hattı ve 0 (501) 174 0 174 nolu ihbar hattına bildirmeleri istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yuy 2022-04-06 11:36:03

Yine körler sağırlar birbirini ağırlar oynanıyor! Sonuç ne? koca bir sıfır.

Avatar
Çorum 2022-04-06 16:25:18

Neyin denetimini yapıyorlarken dostlar alışverişte görsün hesabı her sabah üreticinin mal üretmek için kullandığı girdilere zam haberiyle uyanıyoruz aracınıza aldığınız akaryakıt bittipinde aynı fiyata alamıyorsunuz zaten üretimde kullandığınız malzeme ithal oda artıyor süte zam geldi süt ürünleri pahalandık doğalgaz elektrik zamlandı mecburen maliyet arttı arkadaşlar denetimdeymiş sevsinler bizde inandık

Avatar
Batandaş 2022-04-07 07:52:44

Bırakın dalga geçmeyin. Marketlerin denetim görmüş hali bu mu? Merak ettim hangi market denetimlerden korkup fiyat indirdi. Bir gün yağa zam, bir gün şekere zam, bir gün ona bir gün buna ulan marol 20 lira olur mu ALLAH'tan korkun

Avatar
Sezer 2022-04-07 00:06:25

Sonuç?????