Derindere İstanbul'da defnedilecek

Çorum’un Osmancık ilçesinden hayırsever işadamı Ömer Derindere’nin cenazesi bugün İstanbul’da toprağa verilecek.

14 Nisan 2021 Çarşamba 09:52
Derindere İstanbul'da defnedilecek

Çorum’un Osmancık ilçesinden hayırsever işadamı Ömer Derindere’nin cenazesi bugün İstanbul’da toprağa verilecek.

Merhum Şevki Derindere'nin oğlu, Tülay Derindere'nin eşi, Sakin, Sabiha, Merhum Hatice ve Abdurrahman Derindere'nin kardeşleri, Özkan ve Öznur Derindere’nin basası Derindere Otomotiv’in kurucusu Osmancıklı hayırsever işadamı Ömer Derindere dün gece hayatını kaybetmişti.

Memleketine yüksek okul ve fen Lisesi, öğrenci yurdu, Kur'an kursu kazandıran ve eğitime yaptığı katkılardan dolayı T.B.M.M. Üstün Hizmet Ödülü’ne layık görülen Ömer Derindere, çok sayıda öğrenciye verdiği eğitim bursları ile biliniyordu. Derindere ayrıca yerli ve milli otomobil çalışmalarına önemli katkılar sunmuştu. Ömer Derindere’ye Hitit Üniversitesi Osmancık MYO binasını kazandırması nedeniyle fahri doktora unvanı verilmişti.

Merhumun cenazesi bugün saat 11.00-12.00 saatleri arasında Zeytinburnu Kazlıçeşme Fatih Camisi'nde kılınacak cenaze namazına müteakip İstanbul Kazlıçeşme Mezarlığı’na defnedilecek.

Son Güncelleme: 14.04.2021 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-04-14 11:23:54

Allah rahmet eylesin

Avatar
Kenann 2021-04-14 12:17:04

Allah cc rahmet eylesin..