Dikkat! Çorum’da su kesintisi

Çorum Belediyesi alt yapı çalışması nedeniyle Çorum'un büyük bir kesiminde su kesintisi yapacak.

24 Ağustos 2021 Salı 13:45
Dikkat! Çorum’da su kesintisi

Çorum Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin devam eden altyapı çalışmaları kapsamında 26 Ağustos Perşembe günü su kesintisi yapılacak.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Su Teknisyenliği Amirliği bünyesinde, Cemilbey, Fevzi Çakmak ve Erzurum Dede Caddelerinde yenilenen içmesuyu ana besleyici hatların bağlantı çalışmaları yapılacağından 26 Ağustos Perşembe günü sabah saat: 08.00 ile akşam 18.00 arası su kesintisi yapılacak.

Su kesintisi bölgeler şöyle: Fevzi Çakmak Cadde ve Sokaklar, Cemilbey Caddesi, Ankara yolu sağ ve sol bulvar, İnönü Caddesi, Çelik Caddesi ve Sokaklar, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Toptancılar Sitesi, Traktörcüler Sitesi, Ticaret Borsası, İskilip yolu sol taraf, Necmettin Erbakan Caddesi ve sokaklar ve Öğretmen Lisesi ve Fen Lisesi Cadde ve sokaklar.

Kesinti yapılacak bölgelerde oturan vatandaşların mağdur olmamaları için tedbirli olmaları gerektiği hatırlatıldı.

Son Güncelleme: 25.08.2021 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.